Post by diadiapromversno on Mar 11, 2022 17:28:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neskončni zlati hack ▞▞▞
▞▞▞ Hell\u0027s Cooking — food fever 2022 version ▞▞▞
Cool cooking games for adults Gündəlik zgw
Ne morem nehati igrati, veliko zabave Rad igram to igro je zelo zabavno, ne morem prenehati igrati polno stvari. časovne družabne igre, kot je ta, rad kuham tako zabavno
Juego de chef de restaurante Casual xvha
Obožujem to. Ima veliko strank in je dober, vendar potrebujem uro ali dneve, da dokončam eno nalogo, in priporočam vam, da jo prenesete zdaj in jo ocenite s petimi zvezdicami ⭐✨⭐✨⭐všeč mi je to IGRO.
V redu igra! Zakaj morate igrati igro za življenja, da se ponovno napolnite? Prva igra, ki sem jo igral, da se življenja ne napolnijo, medtem ko ne igrate. Moja igra me je začela na začetku in mi ne dovoli nakupov. Skoraj bom obupal nad to igro! Zdi se, da ima zabava preveč napak.
Zamrzne in zapre brez razloga
Aplikacija še naprej zamrzne
trenutno sem obtičal na lvl 83.. Nimam dovolj kovancev, da bi karkoli nadgradil in cilj na tem lvl je narediti določeno količino kovancev, kar je nemogoče, dokler ne nadgradim. Ne morem se vrniti na prejšnje nivoje, da bi zaslužil, zato sem preprosto obtičal. Všeč mi je igra, vendar si želim, da bi bilo nekaj popravkov
Kot nekateri drugi sem dosegel stopnjo 30, so opravili vse naloge, razen premikanja panja, mi igra ne bo dovolila premikati panja.
Odlična igra, ki jo preprosto ne morem nehati igrati. Želim si, da bi bilo več takšnih kuharskih iger
ne bi mogel odpreti nekaterih stvari, ne da bi se celotna igra zrušila..ne bi več izgubljal časa za to igro..pravo razočaranje
Odlična igra zaenkrat. Znižujem oceno te igre, ker življenja trajajo veliko, predolgo, da bi jih obnovili. Prejšnji večer je kazalo 16 minut nekaj sekund. Tukaj je 11 ur kasneje in še vedno nimajo življenj, tako da ne morejo igrati. Mogoče sem jaz, ampak jaz sem tisti, ki noče kupiti stvari, da bi lahko igral igro.
To je dobra igra, vendar mislim, da bi morala obstajati možnost, da spremenimo predmet po naši izbiri
Končal sem zadnjo restavracijo in zdelo se je, da se je celotna igra končala
Zabava. Zabavno. Odlična zgodba. Samo nekoliko počasno nalaganje nove ravni, vendar je čudovit način za preživetje dneva. Zelo priporočljivo!
Stopnja 90, ne morem iti brez ojačitev. Prisiljen plačati $. Odstranjevanje!
To je dobro za vsakega😋🤗
Restaurant cooking fever games Pro příležitostné hráče qsl
ta igra je bila v redu, toda zdaj, ko sem na ravni 173, nimam enuf draguljev za dodatne stranke. ne bom vložil pravega denarja v igro, ki se konča z razočaranjem. zato sem zaljubljen bc ne bo mi dovolil nadaljevati. odstranitev
Restaurant cooking fever games Pro příležitostné hráče qsl
Všeč mi je, igra je odlična, pravkar se je začela z enostavnim sproščanjem, priporočam jo družini in prijateljem
Igra se nenehno ustavlja. Ko končate raven in bi MORALA iti na naslednjo stopnjo, jo morate zapreti in začeti znova. Na začetku je bilo zabavno, zdaj pa je bolečina. Namestil posodobitev, naredil nič.
Igra je zabavna, vendar 120 rubinov, da dodate več časa na ravni, na kateri ste, in morda le še ena stran od prehoda na naslednjo stopnjo. Če imaš zdaj samo 20 rubinov, moraš kupiti več, moji vnuki nimajo dovolj denarja za nakup več rubinov, fantje, pomislite na to, ker zdaj potrebujejo odraslo osebo, da porabijo veliko denarja za igro.
Pozdravljeni, moje ime je sss, prosim 🙏 Prenesite si ga v svoj telefon
Zelo edinstvena izkušnja kuhanja.
To je dobra igra, moral sem jo posodobiti in zdaj mi ne dovoli igrati in sem na 94. stopnji in ne bi rad odstranil, naj mi kdo pove, kaj lahko storim, da mi ne bo treba odstraniti app
Igra je odlična za igranje, stvar je v tem, da morate počakati, da se igra posodobi, preden se premaknete naprej! Če bi lahko spremenili to lastnost igre, bi to lahko bila igra s petimi zvezdicami!
Dobra igra ampak kaj je smisel, če ima samo 3 stopnje..
super
Pool Clash: 8 ball game Sports ulo
Na ravni 254 je napaka. Ko pritisnete 2 roza elementa na desni, ne delujeta. Dovoli mi, da jih včasih pritisnem, vendar gresta mimo 2 stranki in to sta 2, ki ju moram preiti na naslednjo raven. Všeč mi je igra, vendar je ta težava poslabšana.
Zaenkrat vse dobro....samo ena ura....se pojavlja na stopnji....po ponovnem igranju naslednji dan in danes se moje življenje ne obnavlja. Prosim, popravite in bom vrnil mojo oceno ... če ne ... izbrisal.
Kdaj boste imeli novo raven? Ne morem več igrati, ni kam!
Dobra igra na začetku je bila tako sladka, na sredini pa postane hudičevo vroče, vendar obožujem izzive, tako dobro igro
Zelo zanimiva zabavna igra. Na primer, kako testira hitrost vaših rok
igra je bila dobra in zasvoji, dokler ji ni zmanjkalo ravni! ali lahko kmalu dobimo posodobitev?!
V drugo trgovino sem prišel čez nekaj dni, ko sem vklopil igro, se je začela znova na prvo, kakšna izguba časa
Cool cooking games for adults Gündəlik zgw
Všeč mi je ta igra do posodobitve, zdaj se ta igra sploh ne bo odprla, če bo popravljena in tretja restavracija odprta. Igri bom dal več zvezdic
Ne nalaga se več kot 4%
Stopnja 8 in to je to. Potreben je nov način preliva za palačinke, vendar se ne pojavi. 30 minut igranja max
Všeč mi je Všeč mi je način, kako je zasnovan in kako ti je v bistvu všeč kuhanje, in vsem je to všeč, in še ena stvar je, da če si to spet opazil, mi je všeč tvoj način, ker če spet opaziš, da je všeč druge igre bi vam morale dati kot stvar, kjer je urnik z ravnmi in za to igro samo pritisnete malo puščico in pokazala vam bo, kako v bistvu priti do tja in glavna stvar, ki mi je pri tem všeč, je na svojem ne kot nora igra
Potrebuje veliko časa, da bi dobili diamante za nadaljevanje. Plus previsok strošek za nas. Ne morem naprej v naslednjo restavracijo.
Ne morem vedeti, koliko nivojev je v vsaki restavraciji. Prav tako ni mogoče ponoviti iste ravni. Enostavno igranje, brez veliko oglasov.
ta igra je popolna! ne spreminjaj ničesar! grafika je 100-odstotna, igra je odlična, brez oglasov, razen če želite, da dobijo dodatne kovance. to je popolna kuharska igra
Zaenkrat dobra igra, lepo bi bilo, če bi se lahko vrnili in ponovili faze.
Všeč mi je, ta igra je zabavna, barve so lepo ozadje, lepo in barvito, in zdaj v tej epedemiji je najboljši način, da obdržite svoj um
To je bilo super! Lahko bi dobili povečave, stopnje so bile dosegljive (nekatere od njih z okrepitvami, ki sem jih z veseljem plačal za podporo aplikaciji), potem pa jim je zmanjkalo ravni () Ok, to je v redu, počakajmo še nekaj ... Prišlo je še nekaj (PO SKORAJ LETU) in zdaj vam vse posodobitve preprečujejo, da bi dosegli več nivojev brez porabe denarja, zdaj nekaj povišanj ne morete dobiti, ne da bi jih kupili... Definitivno ga bom odstranil. Nikoli nisem pustil ocene, ampak to je tako slabo, preprosto sem moral!
Ne mislite na dejstvo, da ne morete ponoviti ravni in da igra napake
Dal bi 5 zvezdic, vendar sem trenutno obtičal, ker vsakič, ko pritisnem prižgati luči na čoln v 3. restavraciji, se ne zgodi in mi igra kar naprej zmrzuje. Prosim popravi to, da grem naprej!!!!!
všeč mi je igra, vendar vsakič, ko končam raven, se prekine z nalaganjem pri 100 %, moram jo znova zapreti in nikoli ne dobim svojih kovancev za nadgradnjo. lahko bi bil 5 zvezdic, če ne bi bilo tega
Začetek faze Burger vam daje vadnico o tem, kako narediti burger, vendar stranka zahteva soda, zato sem obtičal.
všeč mi je igra, vendar se je začela zmešati in zamrzniti. Ko poskušam stvari nadgraditi, ga moram še naprej zapirati in znova odpirati. se dogaja samo z vzorci do zdaj. zdaj ne morem dobiti naslednjega darila...približno 2 izbriši, če ne morem napredovati v igri
všeč mi je ta igra, vendar mi ne bo dovolila, da bi ustvaril prehod....popravite to
Zelo razočaran, zmanjkalo nalog s sporočilom prihaja več ... kdaj!? Moram ji dati 3 zvezdice, saj sem užival v igri do te mere, da ne moreš več igrati, razen če želiš ponoviti stopnjo znova in znova.